Gratis gokkasten

Zou je graag eens op een online gokkast spelen, maar wil je niet meteen een spelersaccount aanmaken of echt geld inleggen, dan zou het gratis spel wel eens een optie voor je kunnen zijn.

Veel casino’s bieden tegenwoordig gratis spelmogelijkheden aan. Je gaat naar de website van je keuze en daar hoef je vaak alleen maar op een gratis gokkast te klikken en je kunt aan de slag. Op deze manier kun je veel verschillende gokkasten uitproberen zonder dat je het meteen in je portemonnee voelt. Zeker het proberen waard dus.

Spelregels

De spelregels zijn over het algemeen hetzelfde als bij de gokkasten waarvoor je moet betalen. Sterker nog: vaak zijn het dezelfde gokkasten met als enige verschil dat je met een fictieve inzet speelt. Je zult dus dezelfde bonusopties hebben en hetzelfde speelplezier. De spanning van het spel is wellicht wat minder omdat je bij het gratis spel ook vaak fictief winst maakt. En dan is het toch wel jammer als je dan net de jackpot wint! Zie hier voor meer informatie over de spelregels en hoe een gokkast precies werkt: https://nl.wikipedia.org/wiki/Gokautomaat

Gratis proefspelen

Wil je wel gratis spelen maar echt geld winnen? Dan kun je ervoor kiezen om een spelersaccount aan te maken op de website van je keuze. Wanneer je je gegevens hebt ingevuld, en je account hebt bevestigd via de bevestigingsmail, krijg je soms een gratis tegoed toegewezen. Met dit gratis tegoed kun je geheel kosteloos spelen. Maar het leuke is dat als je de jackpot wint je dus echt geld wint! Dit maakt het spel meteen al een stuk spannender. Je kunt op deze manier ook testen welke gokkast goed bij je past. De mogelijkheden zullen per website verschillen en gelden vaak eenmalig (bij het aanmaken van een nieuw spelersaccount)

Voor echt geld spelen

Wanneer je met echt geld wilt spelen, dien je een spelersaccount aan te maken bij de website van je keuze. Dit kost vaak maar een paar minuutjes van je tijd. Er zal dan gevraagd worden om je betaalgegevens in te vullen. Betrouwbare betaalmiddelen zijn iDEAL, Skrill,PayPal of je creditkaart. Een extra voordeel van betalen met de creditkaart is dat je via dit betaalmiddel meteen mogelijke fraude kunt betwisten. We zien dat Nederlanders vaak voor iDEAL kiezen omdat dit in ons land een welbekend en veilig betaalmiddel is. Op het moment dat je spelersaccount geactiveerd is, kun je beginnen met gokken.

Andere gratis online gokmogelijkheden

Naast het gratis spelen op gokkasten kun je bijvoorbeeld ook gratis bingo, roulette of poker spelen. Vooral het bingospel wordt veel gratis gespeeld omdat het een gezelschapsspel is. Je hebt vaak de mogelijkheid om tijdens het spelen te chatten met medespelers. Dit kan over het spel gaan maar soms ook over andere ditjes of datjes. Dit levert uren speelplezier op. Maar ook blackjack of poker kunnen gratis gespeeld worden. Bij blackjack kun je beleven hoe het is om het spel live te spelen (waardoor je de dealer en soms ook de spelers live kunt zien) en bij poker kun je je op deze manier eerst de wat moeilijkere spelregels eigen maken.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *